چهارشنبه 13 خرداد 1405 - Wed 03 Jun 2026
  • کشف یک تونل عجیب در مرز مکزیک / فیلم

  • تولد نخستین کره‌خر در عربستان پس از یک قرن / عکس

  • از چاله عراق به چاه ایران؛ اعتراف ترامپ به تکرار یک اشتباه + عکس

  • جزئیات طرح رایگان شدن دائم تردد با مترو و بی آر تی

  • شکوه پلنگ ایرانی در پارک ملی گلستان / فیلم

  • قیمت نفت امروز سه‌شنبه ۱۲ خرداد

  • آنچه باید درباره علیرضا بیرانوند بدانید

  • یک کنایه تمیز به کارمندان شبکه من و تو

  • آقای دکتر قالیباف حد یقف شما و تیم مذاکره کننده با آمریکا تا کجاست؟

  • قیمت گوشت قرمز امروز ۱۲ خرداد

  • پرسپولیس در آستانه جذب ستاره‌های جوان

  • قیمت طلا و سکه امروز ۱۲ خردادماه

  • چگونه ابوترابی نقشه بعثی‌ها برای قتل‌عام اسرا را ناکام گذاشت؟ + عکس

  • حزب‌الله: ایران لبنان را شامل هر توافقی می‌کند

  • ۹۰۰ نقطه تهران میزبان اجتماعات مردمی مقاومت

  • چگونه «بادگلو» را درمان کنیم؟

  • پاسخ نقض آتش‌بس بیانیه نیست، نقض آتش‌بس است

  • وعده تفاهم در سایه نقض آتش‌بس؛ تناقض‌گویی تازه ترامپ

  • سلاح هوشمند سپاه در کنترل تنگه هرمز+فیلم

  • توافق هسته‌ای با ایران بر اساس واقعیت‌ روز باشد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 342342
    تاریخ انتشار: 02/خرداد/1402 - 10:52

    هواشناسی ایران ۱۴۰۲/۰۳/۰۲

    سازمان هواشناسی با صدور هشدار برای استان‌های ساحلی در جنوب کشور از فعالیت سامانه بارشی در برخی مناطق تا شنبه هفته آینده خبر داد.

    هواشناسی ایران ۱۴۰۲/۰۳/۰۲

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از تسنیم:بر اساس تحلیل نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری سازمان هواشناسی امروز در برخی مناطق واقع در شمال غرب،‌ ارتفاعات البرز شرقی و مرکزی، سواحل دریای خزر،‌ خراسان شمالی، شمال خراسان رضوی، یزد، جنوب کرمان و سیستان و بلوچستان افزایش ابر، رگبار پراکنده گاهی همراه با رعدوبرق و وزش باد شدید روی می‌دهد.

    فردا در اکثر مناطق کشور جو پایداری حاکم است و فقط در ساعات بعدازظهر در برخی مناطق شمال غرب، ارتفاعات البرز،‌ دامنه‌های زاگرس مرکزی در همدان، مرکز، قم، اصفهان، یزد و شرق سمنان افزایش ابر و رگبار پراکنده روی می‌دهد.

    پنجشنبه و جمعه در برخی مناطق شمال غرب کشور، دامنه‌های زاگرس مرکزی واقع در کرمانشاه، همدان، مرکزی،‌قم و استان‌های واقع در دامنه‌های جنوبی البرز شامل قزوین، البرز، تهران،‌گیلان و غرب مازندران و استان‌های اصفهان، یزد و ارتفاعات کرمان افزایش ابر،‌رگبار پراکنده گاهی رعدوبرق و وزش باد به‌ویژه در ساعات بعدازظهر روی می‌دهد و در نوار شرقی کشور جو آرام و پایداری حاکم است.

    شنبه هفته آینده علاوه بر مناطق یاد شده در بخش‌هایی از غرب و نیمه شمالی سیستان و بلوچستان بارش‌های پراکنده ادامه خواهد داشت.

    به گزارش تسنیم، طی 3 روز آینده در شمال شرق و شرق کشور به‌ویژه منطقه زابل در برخی ساعات افزایش وزش باد و خیزش گردوخاک پیش‌بینی می‌شود. از فردا تا اخر هفته در نوار جنوبی کشور افزایش دما روی می‌دهد.

    توصیف سامانه: افزایش سرعت وزش باد و افزایش ارتفاع امواج

    زمان پایان: جمعه 1402/03/05

    نوع مخاطره: افزایش وزش باد تا 20 نات و افزایش ارتفاع امواج تا 1.2 متر درنواحی شمالی خلیج فارس (استان خوزستان)، وزش باد شدید تا 30 نات و افزایش ارتفاع امواج بین 1.5 تا 2 متر در دریای عمان بویژه شرق دریای عمان، وزش باد نسبتاً شدید جنوب غربی تا 26 نات و افزایش ارتفاع امواج تا 1.5 متر در نواحی شرقی خلیج فارس (استان هرمزگان) و بویژه در محدوده تنگه هرمز.

    منطقه اثر: دوشنبه 1402/03/01: مناطق ساحلی و دور از ساحل استان خوزستان، در شمال خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان.

    سه‌شنبه 1402/03/02: مناطق ساحلی و دور از ساحل دریای عمان، تنگه هرمز و مناطق ساحلی شرق خلیج فارس، در استان هرمزگان.

    چهارشنبه 1402/03/03: مناطق ساحلی و دور از ساحل دریای عمان، تنگه هرمز و مناطق ساحلی شرق خلیج فارس، در استان هرمزگان.

    پنجشنبه 1402/03/04: مناطق ساحلی و دور از ساحل دریای عمان، تنگه هرمز و مناطق ساحلی شرق خلیج فارس، در استان هرمزگان.

    جمعه 1402/03/05: مناطق ساحلی و دور از ساحل دریای عمان، تنگه هرمز و مناطق ساحلی شرق خلیج فارس، در استان هرمزگان.

    اثر مخاطره: احتمال غرق شدن شناگران، آسیب به قفس‌ها و تورهای صیادی و قفس‌های پرورش ماهی، خسارت به قایق ها و شناورهای کوچک و اختلال در ترددهای دریایی شناورهای سبک، صیادی و مسافربری.

    توصیه: منع شنا و تفریحات دریایی، اتخاذ تمهیدات لازم در ترددهای دریایی به‌ویژه تردد با شناورهای سبک و قایق‌های صیادی و تفریحی، و تمهیدات لازم جهت تردد ایمن شناورهای مسافربری و کشتی‌های تجاری در محدوده تنگه هرمز و دریای عمان و در صورت لزوم خودداری از تردد شناورهای سبک و فعالیت‌های تفریحی در جزایر تنگه هرمز.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما